Home

Powertech Electronics

SUPPORT
SERVICE
INNOVATION
KNOW-HOW

We respond to the needs of our customers by providing comprehensive and reliable solutions based on state-of-the-art technologies.

Service
90%
Technical Support
85%
Automation Solutions
95%
Customer Satisfaction
95%

AGENCY ACHIEVEMENTS

HOURS OF WORK
FINISHED WORKS
CLIENTS
HOURS OF WORK

PRODUCTS

HOTEL AUTOMATION

WIFI HOTSPOT

PHONE CENTERS

HOTEL SOLUTIONS

PROJECTS

Our news

Contact with us

Click on the button below to choose how to contact with us.

Testimonials

Με αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για τη μακρόχρονη συνεργασία μας. Συνεργαζόμαστε με την Powertech electronics και τον Χρήστο Μπαντή, τα τελευταία χρόνια και τους βρήκα υποστηρικτές, ενημερωμένους, γρήγορους και ακριβής στην εργασία τους. Παρέχουν πάντα λύσεις στα προβλήματα μας με απόλυτο επαγγελματισμό. Ευχόμαστε στον Χρήστο και στην ομάδα του, όλη την επιτυχία για τα επόμενα χρόνια!

Yannis Karamanos
MIH General Manager Cronwell Hotels and Resorts

Η εταιρεία μας τον Φεβρουάριο του 2002 ξεκίνησε την κατασκευή του Athina Airport Hotel. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς εκείνης, ξεκίνησε η πρώτη επαφή αλλά και συνεργασία με τον υπεύθυνο της εταιρείας Powertech Electronics, κ Μπαντή Χρήστο. Από τότε διαπιστώσαμε ότι ήταν ένας ιδιαίτερα καταρτισμένος τεχνικός - εγκαταστάτης σε θέματα τηλεφωνίας, καλωδίωσης αλλά και βαθύς γνώστης όλων των θεμάτων των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στη συνέχεια και από την αρχή της λειτουργίας του Athina Airport Hotel, συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την εταιρεία Powertech Electronics. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας από το επίπεδο των υπηρεσιών που μας προσφέρουν, την ενδελεχή γνώση όλων των θεμάτων που έχουν αναλάβει, την άμεση εξυπηρέτηση σε ότι πρόβλημα προκύπτει και μάλιστα πολύ παραπάνω από την συμβατική τους υποχρέωση σύμφωνα με το συμβόλαιο που προσφέρουν.

Konstantinos Barbopoulos
Civil Engineer, CEO of A. K. Barbopoulos & Co V.E.T.T. S.A.

Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική! Άψογοι επαγγελματίες που κατανοούν τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης και τις εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Βασιλης Χατζηστεφάνου
Pig A Sauce

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και την υπομονή σας!

Coffee Berry Δράμας.

Η εταιρεία μας Ε. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ Α.Ε. , Ξενοδοχείο SUN BEACH PLATAMON RESORT , με έδρα τον Πλαταμώνα Πιερίας , συνεργάζεται με την Powertech Electronics από το 2015 . Η συνεργασία μας με την Powertech Electronics είναι άψογη . Ανταποκρίνονται άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις σε οποιαδήποτε πρόβλημα προκύψει, ώστε να μην υπάρξει κόλλημα στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησης μας . Τα στελέχη της εταιρείας Powertech Electronics γνωρίζουν πολύ καλά την δουλειά τους και δίνουν αξιόπιστες & λειτουργικές λύσεις .

Achilleas I. Karatasis
Hotel Manager

Η συνεργασία μας με την Powertech Electronics, ξεκίνησε το 2012. Από τότε δημιουργήθηκε μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης, καθώς η εταιρεία είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, την συνέπεια, την τεχνογνωσία, την ευγένεια των ανθρώπων της και την άμεση και γρήγορη ανταπόκριση οποτεδήποτε κληθεί να βοηθήσει.

Ιωαννίδης Νίκος
Bellagio hotel & Bellagio Blue hotel, Φούρκα & Χανιώτη Χαλκιδικής

Η Εταιρία ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΕ ξενοδοχείο “Olympion Sunset”, συνεργάζεται 10 χρόνια με την Powertech Electronics. Η συνεργασία μας έχει γίνει εκτός από επαγγελματική και φιλική, καθώς διαπιστώσαμε όλα αυτά τα χρόνια πως τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία, καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση στις ανάγκες και της απαιτήσεις μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Σας ευχαριστούμε!

Doudos Kostas
Olympion Sunset Team

Μια εταιρεία με άριστη γνώση στα συστήματά αυτοματισμών και εξοικονόμησης ενέργειας. Εντυπωσιάζει η υπευθυνότητα, ο επαγγελματισμός και η ευγένεια των ανθρώπων της. Γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση.

Χρήστος Φάκας
Iberis hotel, Σιάτιστα

Το λογισμικό Αλέξανδρος Front Office χρησιμοποιείται από τον Μάρτιο του 2017. Η υποστήριξη που υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει από τους συνεργάτες της Powertech Electronics, είναι ικανοποιητική και αποτελεσματική. Σε όλα τα στάδια, κατά την μετάβαση από το παλιότερο λογισμικό κρατήσεων και την έναρξη του νέου Αλέξανδρος Front Office, η επικοινωνία ήταν συνεχής, τόσο με προσωπική παρουσία τους όσο και απομακρυσμένα, τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Πλέον και μετά την εξοικείωση μας με το νέο λογισμικό, η υποστήριξη που μας παρέχεται όποτε απαιτηθεί είναι άμεση και καίρια , επιλύοντας από το πιο απλό έως και το πλέον σύνθετο θέμα.

Βασίλης Μπαρούτας
Chalet Sourino

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Powertech Electronics και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο κ. Χρήστο Μπαντή , για την άριστη συνεργασία, καθώς και τον επαγγελματισμό που έχουν επιδείξει στην άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος έχει προκύψει, όλα αυτά τα χρόνια που έχουν αναλάβει την κάλυψη των αναγκών του ιατρείου. Μία εταιρεία την οποία μπορούμε να συστήσουμε ανεπιφύλακτα ως πρωτοποριακή σε θέματα τεχνογνωσίας, αλλά και υποστήριξης σε κάθε επίπεδο.

Μαρία Κ Τζητηρίδου
Επιστημονικά Υπεύθυνη Νεογνολογικού Τμήματος Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης

Μία εταιρεία πρότυπο από την πρώτη μας επαφή, όπου η άριστη συνεργασία μας με τους ανθρώπους που την απαρτίζουν όλα αυτά τα χρόνια, μετρά περίπου μια δεκαετία. Με εμπνευσμένες υπηρεσίες, προτάσεις, αλλά και τεχνολογικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές μας ανάγκες, για την έξυπνη και οικονομική διαχείριση της επιχείρησης μας, προσφέροντας ταυτόχρονα μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας στους επισκέπτες μας.

Κατερίνα Κεφαλά
Manthos Hotel, Pelion

Στην πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου μου, είχα την χαρά και την τύχη να συνεργαστώ με την ομάδα της Powertech Electronics. Περιελάμβανε τα πάντα. Bms, αυτοματισμούς, κάμερες, τηλεφωνικό κέντρο και WiFi hotspot. Πάντα κοντά σε οποιαδήποτε πρόβλημα και με οδηγό τις γνώσεις των αντικειμένων και τα καλύτερα υλικά, πετύχαμε ένα αποτέλεσμα με το οποίο είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Powertech Electronics!

Βούρος Δημήτρης
Hotel Ξένιος Δίας, Λιτόχωρο.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ!!!! Αυτό είναι το moto της προσωπικής και της επαγγελματικής μου διαδρομής. Με την Powertech Electronics και τον Χρήστο Μπαντή μοιραστήκαμε την ίδια αντίληψη και θεώρηση. Γνωριζόμαστε πάνω από δύο δεκαετίες και η αναπόληση όλων αυτών των στιγμών που ζήσαμε, μου αφήνει ένα απόλυτο χαμόγελο ικανοποίησης. Μερικές φορές χρειάστηκε να ξενυχτίσουμε, μερικές φορές χρειάστηκε μόνο ένα λεπτό για να κερδίσω αυτό το χαμόγελο. Άριστος επαγγελματίας, βαθύς γνώστης των εφαρμογών του, άφθαστος λύτης όλων των προβλημάτων, ακόμη και των απίστευτων -πολλές φορές- απαιτήσεών μου, ήταν πάντα δίπλα μου όταν τον χρειάστηκα. Σ᾽ ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια φιλίας και συνεργασίας!!! Συγκίνηση!!!

Δημήτρης Ν. Χατζόπουλος
Γαστρεντερολόγος, Διευθυντής Ενδοσκοπικής Μονάδας Διαβαλκανικού Ιατρικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το λογισμικό Αλέξανδρος Front Office χρησιμοποιείται από τον Ιούλιο του 2017. θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την επαγγελματική υποστήριξη από τους συνεργάτες μας της Powertech Electronics, σε όλα τα στάδια κατά την μετάβαση από το παλιότερο λογισμικό κρατήσεων και την έναρξη του νέου Αλέξανδρος Front Office. Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε με ομαλό τρόπο, υπήρξε συνεχής επαρκής εκμάθηση των λειτουργιών του λογισμικού επί 24ώρου βάσεως , τόσο σε τεχνικά ζητήματα όσο και σε επιμέρους λειτουργίες του. H δε υποστήριξη εξαρχής ήταν καθοριστική, καθώς η μετάβαση έγινε καθώς η ξενοδοχειακή μονάδα βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία. Πλέον και μετά την εξοικείωση μας με το νέο λογισμικό, η υποστήριξη που μας παρέχεται όποτε απαιτηθεί είναι άμεση και καίρια , επιλύοντας από το πιο απλό θέμα έως και το πλέον σύνθετο.

Βασίλης Μπαρούτας
Hotel Pantelidis, Πτολεμαίδα