Προϊοντα

ΠΡΟΙΟΝΤΑ 

Επισκόπηση των τηλεφωνικών συσκευών

Η εύχρηστη MiVoice 5361/5361 IP σχεδιάστηκε για τις διάφορες ανάγκες των σύγχρονων επικοινωνιών των επιχειρήσεων.Η ευανάγνωστη οθόνη, τα πολλά προγραμματιζόμενα και τα εύκολα ρυθμιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών, καθώς η φιλική προς τον χρήστη λειτουργία μέσω του ενσωματωμένου πλήκτρου πλοήγησης και του πλήκτρου “Fox” εγγυώνται την άνεση των χρηστών.Οι εισαγωγές στη λίστα της επανάκλησης ή του προσωπικού τηλεφωνικού καταλόγου είναι διαθέσιμες με το πάτημα ενός πλήκτρου. Εφόσον έχει τη δυνατότητα να στηριχτεί στον τοίχο, είναι ιδανική για περιοχές συντήρησης και σέρβις .

MIVOICE 5370/5370 IP

Η συσκευή αυτή ξεχωρίζει για τον εύκολο χειρισμό και την εξαιρετική ποιότητα φωνής. Ενσωματομένος τηλεφωνικός κατάλογος, λειτουργία hands free και η συνδιάσκεψη είναι κάποιες από τις πολλές διαθέσιμες λειτουργίες.Με την με την ενσωμάτωση DHSG (ασύρματου κεφαλόφωνου), οι λειτουργίες κλήσεων (ρύθμιση έντασης, άνοιγμα – κλείσιμο γραμμής), μπορούν να εκτελεστούν από το κεφαλόφωνο. MIVOICE 5380/5380 IP Η MiVoice 5380/5380 IP ταιριάζει όμορφα σε κάθε χώρο εργασίας. Ικανοποιεί τiς υψηλότερες απαιτήσεις της σύγχρονης τηλεφωνίας και βοηθάει στην αύξηση της αποδοτικότητας των επικοινωνιών.Οι συσκευές μπορούν να δεχτούν έως τρείς μονάδες επεκτάσεις προγραμματιζόμενων πλήκτρων με 15 ή 20 πλήκτρα η καθεμία. Όταν χρησιμοποιούμε τη MiVoice 5380/5380 IP με κεφαλόφωνο, είναι ιδανική για τηλεφωνικούς σταθμούς, για εναλλαγές κλήσεων και για λειτουργίες call-center

ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΠΛΗΚΤΡΩΝ

Με τις μονάδες επέκτασης πλήκτρων, πολλοί τηλεφωνικοί αριθμοί ή λειτουργίες του συστήματος μπορούν πολύ εύκολα να αποθηκευτούν σε ένα πλήκτρο.Δύο τύποι επεκτάσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις MiVoice 5370/5370 IP και MiVoice 5380/5380 IP.Η μονάδα επέκτασης M530 με ετικέτες αποτελείται από 20 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, με δύο αποθηκευτικές θέσεις το καθένα.Η μονάδα επέκτασης M535 με φωτιζόμενη ψηφιακή οθόνη έχει 15 πλήκτρα, οπού για το καθένα μπορούμε να αποθηκεύσουμε σε τρία επίπεδα.

MITEL 6700 SIP ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Η Mitel 6700 είναι μια οικογένεια με ισχυρές και ευέλικτες SIP συσκευές.Στη σειρά 6700 εταιρικού-επιπέδου SIP συσκευές, έχουν ενσωματωμένη δυνατότητα περιήγησης XML, full-duplex ανοιχτή ακρόαση, τεχνολογία ήχου ευρέιας ζώνης, εμφανίζει μέχρι εννέα γραμμές, λαμπάκι κατειλημμένου, καταλόγους καλούντων κ.α.. Οι διαθέσιμες σειρές για το MiVoice Office 400 περιλαμβάνουν τις Mitel 6730, 6731, 6735, 6737, 6739 όπως επίσης και δυο μονάδες επέκτασης πλήκτρων.

MITEL 6739

Η 6739 SIP συσκευή έχει μια γραφική, 5.7”, υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής. Είναι πολύ ελκυστική με τα softkeys στην οθόνη αφής, με full- duplex, λειτουργία Hands-free and handset, Ενσωματωμένη σύνδεση Bluetooth και σύνδεση USB. Εκτός από τις πολλές επιλογές σύνδεσης ακουστικών, είναι διαθέσιμες δύο Gigabit θύρες δικτύου και πλήρεις λειτουργίες διαχείρισης καλούντος.Έτσι, εμφανίζεται όχι μόνο το όνομα του καλούντος, αλλά και μια αποθηκευμένη φωτογραφία όπως φαίνεται δεξιά . ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Η μονάδας επέκτασης πλήκτρων M670 προσθέτει επιπλέον 36 πλήκτρα λειτουργιών στις Mitel SIP συσκευές 6735, 6737 και 6739, συμπεριλαμβανομένων γραμμών, άμεσης κλήσης και ένδειξη κατειλημμένου. Κάθε πλήκτρο έχει κατάσταση LED. Έως τρεις επεκτάσεις Μ670i μπορούν να συνδεθούν χωρίς προσθήκη επιπλέον τροφοδοτικού .

Η μονάδα Mitel M675 επεκτείνει τις Mitel Sip συσκευές 6735, 6737 και 6739 με 20 επιπλέον πλήκτρα (λειτουργιών και αριθμών). Όπου σε καθένα από τα οποία μπορεί να ανατεθούν λειτουργίες σε τρία επίπεδα. Η περιγραφή του κάθε πλήκτρου εμφανίζεται στη φωτιζόμενη οθόνη. Επίσης κάθε πλήκτρο έχει ένα Led για την ένδειξη κατάστασης. Έως τρεις επεκτάσεις Μ675 μπορούν να συνδεθούν χωρίς προσθήκη επιπλέον τροφοδοτικού .

MITEL 6800 SIP PHONES

Όλα τα SIP τηλέφωνα της σειράς Mitel 6800 διαθέτουν κομψό και μοντέρνο βιομηχανικό σχεδιασμό με εξαιρετικό ήχο HD. Σημαντικός παράγοντας για τις καθαρότερες συνομιλίες με hands-free είναι η ενίσχυση του ηχείου και υψηλή επεξεργασία του ήχου. Η σειρά SIP Mitel 6800 προσφέρει συσκευές με ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως έγχρωμες γραφικές οθόνες, θύρες δικτύου Gigabit, υποστήριξη ακουστικών DHSG/EHS, καθώς και μια εκτεταμένη σειρά αξεσουάρ όπως: μονάδες επέκτασης, αποσπώμενο πληκτρολόγιο και στήριξη στον τοίχο.

MITEL 6863

Η Mitel 6863 είναι μια SIP επιτραπέζια συσκευή εξαιρετικής ποιότητας.Το SIP τηλέφωνο με τη 2,75’’ μονόχρωμη οθόνη, τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα και τη μικρή σε μέγεθος βάση είναι η ιδανική επιλογή εταιρείες στις οποίες ο εργαζόμενος έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. MITEL 6865 Η Mitel 6865 προσφέρει εξαιρετική αξία σε ένα πλήρως εξοπλισμένο, επεκτάσιμο IP τηλέφωνο.Με τα 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, δυνατότητες XML, μονάδα επέκτασης και υποστήριξη DHSG/ EHS , η Mitel 6865 SIP συσκευή ταιριάζει απόλυτα για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ανάγκη Gigabit δίκτυο για τους υπολογιστές τους.

MITEL 6867

Η 6867 προσφέρει εξαιρετικής ευκρίνειας ήχο, και ενισχυόμενο μεγάφωνο that που χρησιμοποιεί διπλά μικρόφωνα και προηγμένη επεξεργασία ήχου για την επίτευξη ακόμα πιο καθαρών συνομιλιών.

Η 6867 προσφέρει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD, δυο Gigabit δικτυακές πόρτες, 6 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, υποστήριξη DHSG/EHS ακουστικά και μονάδα επέκτασης.

ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΠΛΗΚΤΡΩΝ

Η μονάδα επέκτασης Μ680 είναι μια οικονομικά αποδοτική προσθήκη για τηλέφωνα SIP της σειράς Mitel 6800 που παρέχουν 16 επιπλέον προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

Κάθε πλήκτρο διαθέτει ενσωματωμένο LED που επιτρέπει την υποστήριξη προηγμένων λειτουργιών όπως BLF, SCA καθώς και ταχείες κλήσεις.

Η έγχρωμη οθόνη LCD της μονάδας επέκτασης Μ685 είναι η τέλεια προσθήκη για τα τηλέφωνα MITEL SIP 6865, 6867 και 6869.

Παρέχοντας 28 πλήκτρα με LED και η δυνατότητα προβολής 3 σελίδων για κάθε πλήκτρο δίνει εξαιρετική ευελιξία και επεκτασιμότητα.

MITEL 6869

Η Mitel 6869 κυριαρχεί στις επιτραπέζιες συσκευές με μια μεγάλη 4.3” έγχρωμη οθόνη, δυνατό κρυστάλλινο HD ήχο και 12 προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

Δύο θύρες δικτύου Gigabit, διασύνδεση μαγνητικού πληκτρολογίου, υποστήριξη DHSG/EHS ακουστικών και η επιλογή μονάδων επέκτασης καθιστούν την 6869i μια πανίσχυρη και επεκτάσιμη συσκευή επικοινωνίας .

MIVOICE 5380 OPERATOR

Η κονσόλα MiVoice 5380 προσφέρει λειτουργίες διαχείρισης κλήσεων που είναι απαραίτητες τόσο σε μεσαίες όσο και σε μικρές επιχειρήσεις .

Η κονσόλα MiVoice 5380 μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνη της είτε και σε συνδυασμό με τη μονάδα επέκτασης Μ535 . Λεπτομέρειες και προβολή των εισερχομένων κλήσεων μπορούν να εμφανίζονται στην οθόνη της μονάδας επέκτασης.

Πρόσθετες πληροφορίες, όπως όνομα (αν είναι καταχωρημένο) νούμερο τηλεφώνου και ώρα, μπορούν να εμφανίζονται δυο υποκατηγορίες . Μόλις απαντηθεί η κλήση, όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τον καλούντα εμφανίζονται στην οθόνη της συσκευής.

Αναλογικά τηλέφωνα

MITEL 6710

Το 6710 είναι ένα αναλογικό τηλέφωνο που τροφοδοτείται από το τηλεφωνικό κέντρο (αναλογική πλακέτα) στο οποίο είναι συνδεδεμένο.

Το τηλέφωνο αυτό σχεδιάστηκε για απλές χρήσεις στο χώρο εργασίας. Οι κλήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω ακουστικού, μέσω ακουστικών ή από την ανοιχτή ακρόαση με εξαιρετική ποιότητα φωνής. Μπορεί επίσης να στηριχτεί στον τοίχο.

MITEL 6730

Το Mitel 6730 είναι ένα προηγμένο επαγγελματικό αναλογικό τηλέφωνο, το οποίο είναι τροφοδοτείται από το τηλεφωνικό κέντρο (αναλογική πλακέτα) στο οποίο είναι συνδεδεμένο. Παρέχει λειτουργίες όπως διαχείριση αρχείων καταγραφής κλήσεων, έλεγχος έντασης ήχου, αναμονή μηνυμάτων, κλείδωμα κ.α. και είναι πολύγλωσσο (6 γλώσσες). Μπορεί να στηριχτεί στον τοίχο με κιτ το οποίο είναι προαιρετικό.

Κονσόλες γραμματείας

MIVOICE 1560/1560 IP PC OPERATOR

Η απάντηση, η πραγματοποίηση και η προώθηση κλήσεων γίνεται πολύ απλή με την MiVoice 1560 operator console. Το τηλέφωνο στον PC είναι ήδη ενσωματωμένο στην έκδοση MiVoice 1560 IP. Το MiVoice 1560 αναπτύσσεται παράλληλα με τη σειρά MiVoice 5300 και την 602 DECT.

Στην οθόνη του υπολογιστή, ο χρήστης με μια ματιά μπορεί να δει ποιος καλεί, ποιο εσωτερικό είναι κατειλημμένο ή απουσιάζει ή ποιος έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία της προώθησης.

Η εξαιρετική προβολή των ταυτόχρονων κλήσεων επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των γραμμών. Αν ένα εσωτερικό είναι κατειλημμένο, μπορεί να εκτραπεί σε κάποιο άλλο συναδέλφου, να μείνει ένα μήνυμα στη συσκευή ή να σταλεί κάποιο e-mail. Περισσότερες πληροφορίες για το ημερολόγιο είναι διαθέσιμες για τη προώθηση κλήσεων, χάρη στην ενσωμάτωση του στο Microsoft Exchange. Αυτές οι πληροφορίες παρουσίας βοηθούν η εξυπηρέτηση πελατών να είναι πιο φιλική.

Mitel 600 DECT συσκευές

MITEL 6710

Η Mitel 612 προσαρμόζεται εύκολα τόσο στις ιδιαίτερες συνήθειες των χρηστών όσο και στις ανάγκες της επικοινωνίας.Προγραμματιζόμενα πλήκτρα, 52 ήχοι κλήσης και μία έγχρωμη οθόνη TFT εγγυώνται εύκολη λειτουργία.Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά είναι η πρόσβαση στον κεντρικό κατάλογο του κέντρου, στο προσωπικό κατάλογο με χωρητικότητα μέχρι 350 επαφές και υποδοχή για ακουστικά. MITEL 622.Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT προσφέρει εξαιρετική γραφική προβολή και εγγυάται τέλεια ευκρίνεια .Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διευκολύνουν την πλοήγηση.Η Mitel 622 το μέγιστο στην ελευθερία κινήσεων χάρη στην ασύρματη διασύνδεση μέσω Bluetooth.Η μπαταρία ιόντων λιθίου μπορεί να φορτιστεί μέσω της βάσης φόρτισης ή μέσω καλωδίου USB.Επιπλέον, κάποιες σημαντικές ρυθμίσεις όπως για παράδειγμα ο τηλεφωνικός κατάλογος, μπορούν να αποθηκευτούν σε κάρτα micro SD (optional).

MITEL 632

Η Mitel 632 σχεδιάστηκε για περιβάλλον με σκληρές συνθήκες εργασίας.

Η συσκευή συμμορφώνεται με το βιομηχανικό πρότυπο IP65 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί δε υπαίθριους χώρους ή σε εγκαταστάσεις παραγωγής.Με ενσωματωμένο αισθητήριο συναγερμού, η 632 δεν είναι ιδανική μόνο για εγκαταστάσεις φροντίδας και νοσοκομεία, αλλά και για εταιρείες φύλαξης και φυλακές.

MITEL 632

Η Mitel 650 είναι μια επαγγελματική DECT συσκευή, η οποία προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου σύμφωνα με το πρότυπο CAT-iq. Διαθέτει προγραμματιζόμενα πλήκτρα, 53 ήχους κλήσης, 7 ήχους αφύπνισης και μία έγχρωμη οθόνη TFT.

Αυτό εγγυάται ευχρηστία για το χρήστη. Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά είναι η πρόσβαση στον κεντρικό κατάλογο του τηλεφωνικού κέντρου, στο προσωπικό κατάλογο με χωρητικότητα μέχρι 200 επαφές και υποδοχή για ακουστικά.

Επιπλέον, μπορούμε να αποθηκεύσουμε σημαντικές ρυθμίσεις όπως για παράδειγμα ο τηλεφωνικός κατάλογος, σε κάρτα micro SD (optional).

Εφαρμογές

MIVOICE 2380 SOFTPHONE

Όπως κάθε συσκευή Mitel, έτσι και η MiVoice 2380 προσφέρει άνεση, παρέχοντας όλες της σημαντικές λειτουργίες πάνω από τον υπολογιστή. Χειρισμός με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Το μόνο που χρειάζεται για να κάνουμε ή να λάβουμε μια κλήση είναι να συνδέσουμε ένα κεφαλόφωνο (usb, ασύρματο, Bluetooth) στον υπολογιστή.

Όλες οι σημαντικές λειτουργίες όπως το αρχείο κλήσεων και ο τηλεφωνικός κατάλογος είναι διαθέσιμα με ένα κλικ με το ποντίκι. Το softphone μας προσφέρει επιλογές κατά τη διάρκεια μιας κλήσης όπως συνδιάσκεψη, μεταφορά, αναμονή, ότι δηλαδή και μια κανονική συσκευή.

MITEL OFFICESUITE

Η Mitel OfficeSuite είναι μια εφαρμογή διαχείρισης κλήσεων βασισμένη σε υπολογιστή. Προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες και επιλογές που διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τη διαχείριση κλήσεων και μηνυμάτων.

Η σωστή διάταξη καταγραφών επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση στις λίστες των κλήσεων, στα μηνύματα και προσωπικές σημειώσεις.

Ο τηλεφωνικός κατάλογος ενσωματώνει όλες τις διαθέσιμες επαφές από εταιρικούς και προσωπικούς καταλόγους. Η ένδειξη της παρουσίας σε συνδυασμό με το πλήκτρο ομάδας μπορεί να μας δείξει την κατάσταση των εσωτερικών που είναι αποθηκευμένα στην συσκευή.

MITEL MOBILE CLIENT

Η Mitel Mobile εξασφαλίζει να εύκολη ενοποίηση του κινητού με τη βοήθεια του ενσωματωμένου FMC.

Το ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό προσφέρει a φιλικό περιβάλλον στο χρήστη για γρήγορη πρόσβαση σε πολλές επιλογές και λειτουργίες .

Καταγραφή κλήσεων, κλήση σε αναμονή και συνδιάσκεψη είναι εφικτές από τον Mitel Mobile χρήστη.

Η ένδειξη κατειλημμένου αλλάζει αυτόματα όταν γίνεται μια κλήση από το κινητό μέσω του προγράμματος Mitel Mobile.

MITEL 400 CALL CENTER

Το Mitel 400 Call Center παρέχει όλες τις βαβικές λειτουργίες που χρειάζονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις – μια αξιόλογη οικονομική λύση. Για περισσότερο από μία δεκαετία οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν λύσεις Mitel χωρίς κανένα πρόβλημα, κρατούν μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς. Αν απαιτηθεί , το Mitel‘s call center μπορεί να ενσωματώσει εφαρμογές CTI (e.g. Mitel OfficeSuite), που σημάνει ότι τα βασικά δεδομένα πελατών εμφανίζονται στην οθόνη κάθε φορά που λαμβάνουμε μια κλήση. Το προσωπικό εκτός του ότι μπορεί να απαντήσει τον καλούντα με το όνομα του , μπορεί να συνεχίσει τη συζήτηση από εκεί που την είχε αφήσει. Λειτουργίες όπως είσοδος / έξοδος, διαχείριση κλήσεων και παρακολούθηση χρόνου διαλλειμάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε από ψηφιακή συσκευή, είτε από DECT συσκευή είτε μέσω εφαρμογή παρακολούθησης. Και με χρήστες Mitel Mobile, τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να ενσωματωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι διαθέσιμες όλες οι βασικές λειτουργίες. Mitel BluStar™ Ecosystem Η παραγωγικότητα του BluStar Ecosystem οφείλεται στα βελτιωμένα εργαλεία τα οποία παρέχουν περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία για τους χρήστες της επιχείρησης συνδυάζοντας φωνή, βίντεο και εύκολη πρόσβαση στις επαφές του κεντρικού καταλόγου. THE BUILDING BLOCKS Ανεξάρτητα από το μέγεθος των αναγκών στο κομμάτι των επικοινωνιών, το BluStar Ecosystem μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα της επιχείρησης σας. Οι ενότητες του ecosystem building blocks μορφοποιούνται ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης. Είτε εστιάζετε σε λύσεις βίντεο μέσω κινητού είτε πολλαπλών συνδιαλέξεων, το BluStar Ecosystem τα έχει όλα. Η οικογένεια προϊόντων BluStar Ecosystem περιλαμβάνει τη BlueStar 8000i, – ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας μέσω βίντεο. Το blue star για υπολογιστή όπως και για iPad ή iPhone Επεκτείνει τόσο την κινητικότητα των εργαζομένων ώστε να γίνεται απαραίτητο.

MITEL 400 HOSPITALITY

Το ξενοδοχειακό πακέτο, σχεδιασμένο για το MiVoice Office 400, είναι η λύση για τα ξενοδοχεία.. Με τη μεγάλη γκάμα τηλεφώνων που διαθέτει μπορεί να προσφέρει την κατάλληλη για την υποδοχή, τα δωμάτια και τους υπαλλήλους .Οι διαδικασίες βελτιστοποιούνται με τη βοήθεια του λογισμικού διαχείρισης των υπηρεσιών υποδοχής. Χωρίς προβλήματα ενσωματώνεται στην υπάρχουσα υποδομή αυξάνοντας την παραγωγικότητα και εγγυάται την ταχεία απόδοση της επένδυσης.Οι επισκέπτες απολαμβάνουν πρόσθετες υπηρεσίες όπως αφύπνιση, προσωπικά μηνύματα ή αναλυτικά των λογαριασμό των τηλεφωνημάτων τους. Με τη δυνατότητα διασύνδεσης του Micros ® Fidelio επιτρέπει την ενοποίηση με τα περισσότερα από τα γνωστά ξενοδοχειακά προγράμματα κρατήσεων

πραγματοποιηθούν είτε από ψηφιακή συσκευή, είτε από DECT συσκευή είτε μέσω εφαρμογή παρακολούθησης. Και με χρήστες Mitel Mobile, τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να ενσωματωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι διαθέσιμες όλες οι βασικές λειτουργίες.

ΟΦΕΛΗ

Όλα τα κομμάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ξεχωριστά είτε σαν μια ολοκληρωμένη λύση η οποία μπορεί να διαφοροποιηθεί με της ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Η BluStar Ecosystem παρέχει:

  • Μια μοναδική λύση συνδιασκέψεων παρέχοντας πραγματική HD εικόνα και ήχο, για μια πραγματική συνομιλία HD από την αρχή ως το τέλος.
  • Επιλογή συσκευής ή χρήστη.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιώντας τη βιντεοκλήση σαν οδηγό.
  • Το πλεονέκτημα ενός εξαιρετικά ανταγωνιστικού τηλεφωνικού κέντρου με έναν ιδανικό τρόπο ενσωμάτωσης και συνεργασίας των πολυμέσων από έναν μόνο προμηθευτή.
  • Ομαλή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ πολλών υποκαταστημάτων της εταιρείας.
  • Ενσωμάτωση mobility για τους χρήστες BluStar .
  • Ενσωμάτωση με επαφές εταιρικών καταλόγων και εφαρμογές επιχειρήσεων.
  • Ενσωμάτωση λύσεων βασισμένων σε βίντεο.

Ο τηλεπικοινωνιακός σας Server

Το MiVoice Office 400 από τρείς servers τηλεπικοινωνίας, σχεδιασμένα για διαφορετικές κατηγορίες επιχειρήσεων.

Ο server χειρίζεται τις κλήσεις τόσο στις εσωτερικές όσο και στις εξωτερικές γραμμές. Επίσης μας παρέχει όλες τις τηλεφωνικές λειτουργίες και υπηρεσίες επικοινωνιών . Η αλλαγή από την παραδοσιακή αναλογική ή ψηφιακή τηλεφωνία σε IP γίνεται με τη διασφάλιση των ενσωματωμένων πυλών.

Σε εταιρείες με κτήρια διαφορετικών τοποθεσιών, οι τηλεπικοινωνιακή server MiVoice Office 400 μπορούν να συνδεθούν άψογα σαν ένα πλήρες σύστημα. Με τον τρόπο αυτό όλο το εύρος των δυνατοτήτων είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες και σε όλες τις τοποθεσίες. Μια μεγάλη γκάμα καρτών επέκτασης επιτρέπουν τη χρήση των παραδοσιακών αναλογικών ή ψηφιακών εσωτερικών όπως και τη σύνδεση PSTN και ISDN γραμμών.

Και οι τρεις τηλεπικοινωνιακοί server είναι εφοδιασμένοι με το ίδιο λογισμικό πρόγραμμα και προσφέρουν όλο το εύρος λειτουργιών.

Το Mitel 470 κατασκευάστηκε για να εγκατασταθεί σε rack 19”. Ενώ τα Mitel 415 and Mitel 430 μπορούν να στηριχτούν και στον τοίχο.

MITEL 415 AND 430

Το Mitel 415 μπορεί να εγκατασταθεί για μικρές επιχειρήσεις μέχρι και 12 υπαλλήλους και το Mitel 430 μέχρι 50 υπαλλήλους. Και τα δυο συστήματα είναι επεκτάσιμα με πανομοιότυπη δομή. Το MiVoice Office Mitel 430 προσφέρει περισσότερες τηλεφωνικές συνδέσεις σε σχέση με το Mitel 415 και έχει τέσσερις υποδοχές επέκτασης αντί για δύο.

Και τα δυο συστήματα είναι κατάλληλα για την ενσωμάτωση μικρών γραφείων με τα κεντρικά.

MITEL 470

Το Mitel 470 μπορεί να εγκατασταθεί σε επιχειρήσεις μέχρι και 400 χρηστών ως αυτόνομο. Σ ε ένα ενοποιημένο σύστημα, μέχρι 600 χρήστες, οι οποίοι μπορούν να κατανεμηθούν σε 50 διαφορετικές τοποθεσίες. ‘Ολοι οι χρήστες μπορούν να έχουν στη διάθεση τους όλες τις υπηρεσίες του MiVoice Office 400 τηλεπικοινωνιακού servers.

Το Mitel 470 μπορεί επίσης να ενσωμάτωση ένα server εφαρμογών. Αυτός ο server επιτρέπει την ομαλή ενσωμάτωση καινοτόμων υπηρεσιών στο σύστημα μας.

Για παράδειγμα η επικοινωνία πολυμέσων και ενοποιημένες τηλεπικοινωνίες (φωνής, e-mail, συνομιλία, Φαξ κτλ.).