Εταιρια

PowerTech

Electronics

Εταιρικό προφίλ

Εμείς στην εταιρία μας, δίνουμε ζωή στο σπίτι σας, στην επιχείρησή σας και στο ξενοδοχείο σας, έχοντας ως γνώμονα την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας.
Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία ενός «έξυπνου» κτιρίου ή ενός «έξυπνου» δωματίου, αξιοποιώντας στο έπακρον τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Εγγυούμαστε την κάλυψη όλων των ανέσεων διαμονής και την οικειοποίηση ενός απλού χώρου, μετατρέποντας τον σε «προσωπικό» σας χώρο.
Βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη σε 2 γραφεία και πρόσφατα επεκταθήκαμε και στην Αθήνα. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο την ηλεκτρονικών εφαρμογών για πάνω από 16 χρόνια , εδραιώνοντας ένα μεγάλο αριθμό πελατών στην  Ελλάδα και στη Κύπρο.

Τμήμα τεχνικής υποστήριξης

Φιλοσοφία μας είναι η ανάπτυξη εμπιστοσύνης από την πλευρά των πελατών μας, μέσα στα πλαίσια της διαρκούς τεχνικής υποστήριξης.
Το προσωπικό μας είναι στελεχωμένο από άρτια εξειδικευμένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς που μπορούν άμεσα και αξιόπιστα να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα προκύψει 24 ώρες το 24ωρο.

Τμήμα ανάπτυξης

Aκολουθώντας τον παλμό των τεχνολογικών εξελίξεων, η εταιρία μας, επιτυγχάνει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στον χώρο των ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις:

  • Αυτοματισμού, προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Εξοικονόμησης ενέργειας ΚΝΧ, αντιπροσωπεύοντας τη Black Nova στην Ελληνική αγορά
  • Τηλεφωνικά κέντρα τεχνολογίας SIP και VOIP.
  • Wifi-Hotspot, δομημένης καλωδίωσης , συστημάτων καταγραφής και ασφάλειας
  • Ξενοδοχειακά προγράμματα, ως επίσημος αντιπρόσωπος Βορείου Ελλάδος Sunsoft, αναλαμβάνουμε την προμήθεια, εγκατάσταση και εκπαίδευση σε σύγχρονα λογισμικά προγράμματα.

Τμήμα πωλήσεων

Αρχή μας, στην Powertech Electronics, είναι η μοναδικότητα του κάθε πελάτη.
Το εξειδικευμένο Τμήμα Πωλήσεων & Marketing της εταιρείας μας, αξιολογώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, είναι σε θέση να σας προσφέρει την αποδοτικότερη τεχνικά και οικονομικά λύση για το επιχειρηματικό σας εγχείρημα.
Το άρτιο καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη μελέτη του υπό κατασκευή ή υπό ανακαίνιση χώρου σας ,συντάσσει την αποτελεσματικότερη οικονομο-τεχνική πρόταση προσφέροντας προϊόντα βέλτιστης ποιότητας των επιλεγμένων προμηθευτών μας